Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
To jest chyba jedna z największych firm w Europie...
Auta rejestrowane w Hiszpanii, Niemczech, Polsce, Litwie...
Te numery taborowe są rzeczywiste? tzn czy naprawdę Betz ma aż tyle pojazdów?
_________________ Dokładnie kolego, tak jak mówisz!
Wydaje mi się, że auta z początkowymi numerami już dawno nie jeżdżą, gdyż zostały wyłączone z eksploatacji. Wiele dużych firm tak robi, że po pozbyciu się starego taboru numerują swoje auta dalej, a nie od początku.
Ale niewątpliwie Willi to ogromna firma. Posiadają oddziały w wielu krajach a i jeżdżą "wszędzie".
To jest chyba jedna z największych firm w Europie... Question
Masz racje jest to jedna z największych
Cytuj:
Te numery taborowe są rzeczywiste? tzn czy naprawdę Betz ma aż tyle pojazdów?
Z matematycznego punktu widzenia są jak najbardziej rzeczywiste.
A tak na poważnie przy zakupie nowych pojazdów z reguły nadaje się kolejne numery taborowe.
Z tego co się orientuje Willi Betz ma ok. 6000 camionów
U mnie w mieście często ich widuje zajeżdżają na Toyote tam mają chyba bazę bo stoi bardzo dużo naczep od nich i ciągniki tez jakieś są. Więc wydaje mi się że jakaś filia jest w Jelczu
GG: 1
Samochód: Daf Euro 6 SSC
Cytuj:
czesto widuje Williego na trasie Walbrzych- Wroclaw, czy ktos wie co oni woza na tej trasie?
Wożą z Toyoty z Jelcza-Laskowic do montażu finalnego części silników i skrzyni biegów do zakładów Toyoty w Wałbrzychu i wożą to często auta na tablicach Czeskich bardzo dużo przez Oławę ich jeżdzi do zjazdu w Brzezimierzu na A4
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Moje wiadomości na temat tej firmy (jeżeli się powtarzam to przepraszam):
-Jedna z największych w UE, czyli pewna i stała robota.
-Przeważnie jeżdżą dwójkami, dla niektórych to dobrze dla innych nie...
-Do samochodu dojeżdżasz służbową osobówką którą oddajesz kierowcy który "zsiada" z wozu.
-Praktycznie nigdy nie masz auta dłużej niż 6 tygodni bo po tylu Cię sciągają i masz 2 tyg. wolnego
-Płacone w terminie, dniówkami.
więcej grzechów nie pamiętam itd... ;p
_________________ NAJLEPSZA polska galeria ciężarówek w sieciwww.trucksfoto.pl
Byłem kiedyś w ich bazie w Niemczech ładowalismy ze szwagrem towar do poznania ale mowi wam jakie tam panuje zamieszanie, auto od groma i wogole gdzie sie nie popatrzy to wszystko Willi Betz
Witam nikos auta Wilego widujesz dlatego na naszej strefie , bo tak jak kolega napisał obsługują Toyote Wałbrzych i Jelcz . A Pepiki bo w kolinie jest montownia Aigo i Peug ...TPCA. Niewiem co dokładnie przewo... bo u nas w Wałbrzychu jeszcze pomyka na Toyocie Gefco .Jak zapytam kolegę z transportu to dam odp.//
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 47 gości