Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 03 cze 2006, 14:50

Użytkownik

Użytkownik

Znalazłem foteczke :)

Obrazek

źródło: http://www.speditions-lkw.de\polen.htm

Tytuł:
Post Wysłano: 04 cze 2006, 19:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8765643

Ja rowniez widzialem kilka autek z tej firmy. Nie wiecie moze jak jest taz z zarobkami, czy trzeba dzialalnosc i czy jezdza w podwojnych czy pojedynczo???

Tytuł:
Post Wysłano: 04 cze 2006, 22:36

Użytkownik

Użytkownik

jeżdza pojedynczo glownie francja, hiszpania, wlochy co do pieniedzy nie wiem..

Tytuł:
Post Wysłano: 05 cze 2006, 18:40

Użytkownik

Użytkownik

Dzieki Michaeel za informacje. Jeszcze jak moglbys mi dopisac czy potrzebuja dzialalnosci czy nie. Bajos.

Tytuł:
Post Wysłano: 05 cze 2006, 19:37

Użytkownik

Użytkownik

Nie zadnej działalności nie trzeba mieć, jezdzisz na umowe..

Tytuł:
Post Wysłano: 09 lis 2006, 12:49

Użytkownik

Użytkownik

Mega dużo ich zestawów widziałem w okolicach Wenecji, właściwie najwięcej ich śmigało..na przestrzeni 50km naliczyłem z 15 zestawów..??Kilka stało na truck- stop!!! Pozdrawiam

Tytuł:
Post Wysłano: 09 lis 2006, 16:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Litwiński jak i wiekszosc innych firm transportwych z Nowego Sacza obsluguje Wlochy. Tak ze to ze ich tam widziales to nic nadzwyczajnego, znacznie trudniej jest ich spotkac w Niemczech czy Anglii, co nieznaczy ze tam tez nie jezdza

Tytuł:
Post Wysłano: 09 lis 2006, 19:08

Użytkownik

Użytkownik

Ostatnio widzialem w barwach Litwinskiego Actrosa co mnie zdziwilo bo wczesniej widywalem tylko Volva. Zestawem kierowal mlody chlopak czyli wynika z tego ze chyba nie maja kierowcow i przyjmuja mlodych.

Tytuł:
Post Wysłano: 09 lis 2006, 19:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 41206084
Samochód: SCANIA R420

Cytuj:
. Zestawem kierowal mlody chlopak czyli wynika z tego ze chyba nie maja kierowcow i przyjmuja mlodych
I znów rodzi sie pytanie czy "młody "to nie może byc kierowcą albo od razy jest gorszy od "starego"? :?: .Ja uważam i sądzę , że nie.Każdy "stary" zaczynał tak jak teraz zaczyna "młody". :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
International Transport

Augustów najpiękniejsze miasto Polski

Tytuł:
Post Wysłano: 09 lis 2006, 21:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Litwinski ma duzo roznych aut, m.in Scanie serii 4, DAFy XF, Mercedesy Actrosy i Volva. Ostatnio syn Litwinskiego otworzyl firme, ktorej malowania niewiele odbiegaja od "starego" Litwinskiego. Mianowicie, maski tych pojazdow sa srebrne

Tytuł:
Post Wysłano: 30 lis 2006, 18:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Obrazek

Daf w barwach Litwińskiego.
(C) http://www.lkw-infos.eu

International Transport

Tytuł:
Post Wysłano: 22 gru 2006, 14:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Mam fotke tira Litwinskiego niestety słaba jakosc bo z telefonu zrobione dzisiaj pedziło tam 6 zestawow volvo tej firmy kierunek to Nowy Sacz( Fotka jest 100% mojego autorstwa)
http://www.wrzuta.pl/obraz/6ebbqhwiVL/litwinski
Podobaja mi sie ich zestawy i ta firma ogólnie to dzisiaj masa TIR-ów pedziła w strone Sącza. Kierowcy tez spoko walnal po klaksonach jak widział ze robie :D :) :!: :arrow:

Tytuł:
Post Wysłano: 22 gru 2006, 15:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kolego, a skad dokladnie jestes?

Nie dziwne ze "Litwinskie" ciagna do Sacza, bo tam wkoncu maja baze (dokladnie w tegoborzy). Jakby nie patrzec Nowy Sacz to w Malopolsce zaglebie duzych firm transportowych (OLMA, ZetTransport, Pochwala, NoxPol, Litwinski). Dzisiaj duzo aut bedzie jechac wlasnie w tym kierunku.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 gru 2006, 15:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Dzieki "Igorek#031" ja wiem ostatnio tez tam byłem a dokładnie to"Kolega" jest z NT i widze czesto jak tiry zakopianka zjezdzaja na 969 i leca na Sącz. :!: :!: :!: :!: :arrow: . A TAK NA BOKU TO DLA WSZYSTKICH INTERESANTóW TIR-óW WIELKIE POZDROWIONKA Z OKAZJI SWIAT :!: :!:

Tytuł:
Post Wysłano: 22 gru 2006, 16:27

Użytkownik

Użytkownik

Czesc nie wiecie moze czy przyjmuja do tej firmy kierowcow C+E????????
Prosilbym tez o info jak jestw tej firmie po jakich kierunkach jezdza i jak z placa jest.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!!!!!!!!!!

Tytuł:
Post Wysłano: 07 maja 2007, 12:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mercedes-Benz Actros 1843

Obrazek

(C) http://www.lkw-infos.eu

International Transport

Tytuł:
Post Wysłano: 20 maja 2007, 11:35

Użytkownik

Użytkownik

Lataja te samochody na Moskwe??

Tytuł:
Post Wysłano: 20 maja 2007, 13:01

Użytkownik

Użytkownik

Firma ma swoj oddzial, a wlasciwie to baze w Jaworznie, kolo Katowic. Tam parkuja swoje zestawy, maja warsztat, stacje kontroli pojazdow i jakas tam kanciape dla kierowcow. Z tego co wiem i co od zawsze bylo wiadomo ze kierowcy w tej firmie nie sa na pierwszym miejscu, a wlasciwie to sa na koncu lancucha dochodowego i kokosow tam nie zarabiaja. Kiedys przyjmowali na dzialalnosc, nie wiem jak jest teraz. O kierunkach i trasach to juz wiecie bo wczesniej ludzie pisali. Jak dla mnie to firma przyciaga autami (jak wiekszosc) ale do najlepszych nie nalezy i z pewnoscia bym sie tam nie przyjal.

Tytuł:
Post Wysłano: 23 maja 2007, 20:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6032020

Cytuj:
Z tego co wiem i co od zawsze bylo wiadomo ze kierowcy w tej firmie nie sa na pierwszym miejscu, a wlasciwie to sa na koncu lancucha dochodowego i kokosow tam nie zarabiaja. Kiedys przyjmowali na dzialalnosc, nie wiem jak jest teraz. O kierunkach i trasach to juz wiecie bo wczesniej ludzie pisali. Jak dla mnie to firma przyciaga autami (jak wiekszosc) ale do najlepszych nie nalezy i z pewnoscia bym sie tam nie przyjal.
hmm... coz kazdy ma swoje zdanie :) mieszkam nieopodal, dojezdzajac do pracy prawie codziennie jestem w poblizu glownej bazy w Tegoborzy, co do warunkow pracy jakie oferuje Litwinski to slyszalem wiele komentarzy i ze strony kierowcow i roznych ludzi :wink: wiekszosc okazywala sie zwyklymi plotkami :roll: mysle ze skoro sam nie wiesz jak naprawde jest to nie pisz ze ''slyszalem tam od kogos...'', ''z tego co wiem...''. to mnie troche denerwuje :?

Tytuł:
Post Wysłano: 23 maja 2007, 22:40

Użytkownik

Użytkownik

Mysle ze Twoje nerwy sa zupelnie nie na miejscu. Piszac na forum, uzylem zwrotu "... z tego co wiem" aby dochowac pewnej anonimowosci. Chyba nie sadzisz ze wiarygodna informacja to taka, pod ktora podam imie i nazwisko osoby od ktorej ja otrzymalem a takze jej powinowactwo z ta firma. Po prostu wiem ze tak jest i napisalem to zeby podzielic sie z zainteresowanymi. Gdybym nie wiedzial jak jest naprawde to nie pisalbym [wycenzurowano] bo mam gdzies punkty i nabijanie sobie postow.