Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Dzis kazdy podpisywal obiegowki oddawal telefon sluzbowy wybieral kurs na przewoz rzeczy oraz inne swoje papiery i ZOSTALA WYPLACONA WYPLATA ZA MIESIAC LUTY W CALOSCI ! do rak wlasnych. Nadal pozostajemy na urlopach do 20 marca. Nadzieji na jakies cudowne powstanie juz nie ma. Wyplata za marzec bedzie pod koniec miesiaca na konto ew. do obioru lacznie ze swiadectwem pracy
Słyszałem, że TP zgłosiło wniosek o upadłość tylko dlatego, że narobili sobie długów. Nie wiem, na ile to jest prawdą.
Dziś widziałem parę pojazdów Trans-Południe dmc 3.5t oraz 7.5t, tak więc...? Był to NOWY MB Sprinter, jakiś DAF (chyba, bo widziałem go tylko z tyłu) i żółte g**** jakieś xd!
A co z wywrotkami ktoś wie ile ich było? Odjechały już?
Dziś tam przejeżdżałem Actrosy MP3 stały tam 3 sztuki.
Natomiast budowa hal obok tam trwa. Kto to buduje?
A co z wywrotkami ktoś wie ile ich było? Odjechały już?
Dziś tam przejeżdżałem Actrosy MP3 stały tam 3 sztuki.
Natomiast budowa hal obok tam trwa. Kto to buduje?
No co ciekawe ja też tylko 3 sztuki widziałem, a co do hal to napewno jakaś firma zewnętrzna, znając życie nawet nie jedna.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
W środę był u nas na firmie człowiek ze Scania Finance Polska zajmujący się leasingami i mówił ze do Nadarzyna zostaną odciągnięte 30 sztuk SCANIA z Trans Południa.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Nie sądziłem, że TP miało aż 500 jednostek. Wiem na pewno, że mieli robote w Brzesku w CAN-PACK. Orientujecie się, gdzie jeszcze byli głównymi przewoźnikami...
_________________ Obecnie DAF SSC 105.460
Grupa krwi: ON
Jednymi z głownych przewoźników byli m.in. TC Dębica (chyba oczywiste), Coca-Cola, Zelmer, Pepsi, wody mineralne z Tylicza, DS Smith, coś tam w Kronopol-u działali.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości