Cytuj:
ile czasu zajmuje Ci traska PL-I
No zależy gdzie, np. Cieszyn(PL)-Cassino(I)-Cieszyn(PL) - ok 1600km w jedną stronę. Jak wyjade w poniedziałek rano to w piątek rano jestem z powrotem lub w czwartek w nocy - zależy od różnych sytuacji na drodze, np ształ
Cytuj:
jak ładujecie te auta
No tu pewnie nie jeden z Was się zdziwi!!
Samochody mają swoje nr na naklejach na szybie. Sprawdzasz wpierw te numery czy sie zgadzają z WZ, potem sprawdzasz dodatki które mają byc (lewarek,apteczka,koło zapasowe,itd.) no i potem ładowanie. Oczywiście kierowcy ładują te auta sami.
Na pewno masz troche racji ale małe sprostowanie - jakbyś wjeżdżał na lore na pełnym gazie to byś ją przeskoczył - dochodzi do tego manewru sprzęgło (które nie raz się pali:) ) - owszem obroty czasami są brutalne dla silnika no ale jakoś wjecha trzeba nie
Jedyny plus lor (bynajmniej dla mnie) to to, że załdunek trwa 1-2godz. nie to co plandeki czy inne monstra
Ładunki powrotne zawsze są, jak wyjeżdżam to już wiem co mam na powrót, tylko raz mi sie zdarzyło że czekałem 2 dni we Włoszech bo statek nie umiał dopłynąc bo był sztorm. A tak to przyjeżdżasz, ładujesz i but do domu