GG: 1019688
Samochód: BMW M3 E90; Volvo VN780
Cytuj:
Cos dla Dawida US, Cowboya i innych milosnikow US-Truckow ( moze nic specjalnego ale zawsze US)
Dzięki. Ja tam za bardzo nie jestem miłośnikiem żadnych Freightlinerów, a zwłaszcza takich maleństw, ale zawsze miło pooglądać na starym kontynencie autko produkowane w moim sąsiedztwie. Bardzo podobny Fredek, (choć chyba nowszy model), zaparkował właśnie tuż za mną:
Cytuj:
Muzeum techniki, bylem tam kiedys z tata, kiedy zeskanuje zdjecia i Wam pokaze co sie znajduje w wewnatrz budynku
Tu ciekawostka z mojego archiwum zdjęć. Całe lata woziłem lotnicze ładunki i będąc na JFK widywałem często lądującego Concorda. Na paru z tych, które tu wkleję, widać także nieistniejące już wieże budynków World Trade Center na Manhattanie. Naprawdę historyczne już zdjęcie, bo ani wieżowców, ani Concordów już nie ma.
Przepraszam za off topic i gratuluję ciekawego opisu trasy. Dla mnie kierunek Niemcy-Francja to jest prawdziwa egzotyka. Pozdrawiam. .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 119 gości