Cytuj:
W firmach tej wielkości to normalne..
Wiesz normalne to dla mnie jest nie robienie z gęby tyłka.
Jak do mnie przychodzi dziewczyna do pracy do sklepu i powiedziała mi że chce pracować ale nie ma badań sanepidowskich bo zgubiła ksiązeczkę to powiedziałem prosto,ok chesz zrobisz badania trwa to tyle czasu jak się pokażesz w kilka dni póżniej pracy nie masz,przyszła i pracuje.
Bo człowiek powinien mieć honor i skoro jest się na jakimś stanowisku to słowo takiego człowiek powinno być droższe pieniędzy,a niestety tak nie jest w dzisejszych czasach,przekonałem się już o tym nie raz,ostatnio byłem na rozmowie w innej firmie od poniedziałku miałem robić próbny kurs tak to nazwał szef,więc dzwonie do niego dziś bo do poniedziału tylko2dni,a on do mnie że przyjął kierowcę od znajomego, no to znowu okazuje się że z gęby robi się tyłek i to jest norma w tym kraju i w tym chorym świecie, a do jednego wydzwaniam non stop i juz przestane on cały czas od 2 miesięcy mówi mi że ma robote dla mnie i że oddzwoni,ja rozumiem że ludzie są zabiegani,ale żeby nie mieć pamięci skoro dzwonie kilka razy na dzień.
Trudno może w końcu znajdę coś normalnego i normalnego szefa który z gęby nie robi sobie tyłka.
Do moda:Sorki że troszkę odszedłem od tematu głównego,ale poniosło mnie i wydaję mi się że ta moja wypowiedz dotyczy większości firm.