Trasa jakoś w lipcu wyszła, nie było czasu się przygotować bo info o wyjeździe dostałem 6 godzin przed startem wiec fotek mało i generalnie są byle jakie poniewaz bateria nie była na full a i w nocy to nie było sensu robić
Start: godzina 3 w nocy okolice Mszany Dolnej
Cel: Szazhalombatta (okolice Budapesztu, Węgry)
Samochód: Scania 124L Topline 420 HP
Ładunek do: z tego co pamiętam stelaże do siedzeń dla samochodów osobowych GM
Ładunek z: puste pojemniki po tych ze stelażach
Szybki start po chwili pauza na śniadanie w barze na granicy w Chyżnem
ok 8.20 już na Granicy SK-H
12.00 zrzutka
później chyba dwie pauzy i około godziny 21 już w domu.
Fotki są dodawane mniej więcej chronologicznie od Słowacji dopiero poniewaz w nocy nie było sensu robić albo wychodziły do niczego
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 22:00 przez Katsumoto, łącznie zmieniany 2 razy.
Samochód: co popadnie
siema! hmm trasa krótka ale fajna. Powinienes dac miniaturki zdjęc to by upiekszyło sprawa oglądanie relacji. Fajny składzik niewiem czy niemiałem okazji go kiedys widziec w Krakowie pod M1.Opisuj kolejną relacje tym razem bardziej się "rozpisz" i dodaj miniatkurki
_________________ #ircownia This is an attack!
Być prawdziwym Polakiem znaczy dbać o swój język Ojczysty!
Jak widać, pojęcie miniaturki jest pojęciem względnym
Przypomniałeś mi rejony,w których dość dawno nie byłem...Ta "cudna" cementownia w Vac'u czy widoczne na jednym ze zdjęć slamsy w Zvoleniu, tuż przed zjazdem na tą słynną "Bańską".
A powiedz mi, gdzie zrobiłeś drugie i trzecie zdjęcie? Jak mówiłem, nie byłem tam dość długo, a wydaję mi się, że jest to ten odcinek za Trsteną, w stronę Dolnego Kubina...I co kryje się pod piątym kadrem? Pozdrawiam
Dzięki serdeczne za odpowiedź Piąte zdjęcie nijak nie może przypasować się do krajobrazów zapisanych w mojej głowie,a to wszystko pewnie za sprawą tych nowych bloków, które jak widać, wciąż powstają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 92 gości