Witam,che się podpytać co do (połówek abażurków) w ciężarówkach nie mam rządnego foto ale bardzo bym prosił jeżeli ktoś wie gdzie to mogę dostać a jak tak to i koszt (kolor niebieski z białym obszyciem).Z góry dzięki
Chodzi Ci zapewne o takie klasyczne lampki umieszczone na tylnej ścianie kabiny. Miałem okazję spotkać takie oświetlenie w kilku ciężarówkach i w każdej z nich to była ręcznie wykonana lampka. W ścianie znajdowała się oprawka na żarówkę, a abażur to po prostu wygięty odpowiednio drut na którym był przymocowany materiał. Nie spotkałem się z tego typu gotowymi produktami
Chodzi Ci zapewne o takie klasyczne lampki umieszczone na tylnej ścianie kabiny. Miałem okazję spotkać takie oświetlenie w kilku ciężarówkach i w każdej z nich to była ręcznie wykonana lampka. W ścianie znajdowała się oprawka na żarówkę, a abażur to po prostu wygięty odpowiednio drut na którym był przymocowany materiał. Nie spotkałem się z tego typu gotowymi produktami
W samo sedno o to mi chodzi i też myślałem żeby zwykłe abażury rozciąć i obszyć (w szyciu mam wprawę bo teraz robiłem obszycie u taty w Scani i spodobały mi się te abażury).Jak je zrobię to wrzucę fotki i wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości