Może coś przewietrzę w tym dziale forum. Wiem ze to już staromodne takie dodawanie bo pejsbuk modniejszy ale ja jestem starej szkoły
Pogoda trochu nie dopisała i oglądanie to wyścig z pogoda bo cały czas pokrapywało
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Gratuluje świetnej fotorelacji widać nie brakowało tam pięknych maszyn . Mnie zaciekawiła ta koparka z przyczepą z ciekawym wnętrzem takich dziwów jeszcze nie widziałem i pewno długo w Polsce nie zobaczę, do tego ten pi -cup z tablicą dla pojazdów wolnobieżnych wygląda na to że zarejestrowany jako traktor .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Samochód: Stralis II 6x2
Prawdziwy powrót do starej szkoły!
Takie relacje budowały klimat forum. Koparki po modach wzbudziły moje zainteresowanie, dobry przykład na to że każdy może lubić swoją pracę i dbać o sprzęt. Wpadło mi też w oko kilka ciężarówek.
Dzięki wielkie Settler.
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
jak przejazdem jesteś akurat tam to myślę ze tak. W tym roku będzie w nowym miejscu niedaleko lotniska Arlanda od 21 do 23 maja, wiec tez nie wiem jak to będzie wyglądać. Specjalnie z Polski bym na pewno nie leciał na żaden zagraniczny zlot, nie jestem aż takim maniakiem
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość