Witam wszystkich, mam takie małe pytanko czy wie ktoś jak zdjąć ograniczenie predkości w Renault Magnum Dxi? W poprzednich wersjach było to proste i w 100% działało a Dxi jest nowym samochodem... Dxi silnik ma od Volva to może zdejmuje się ją tak samo jak w nowym "chińczyku"...?
Czy jest sens ryzykowac w miare wysokich kar nakladanych przez ITD a nie daj Boze jakby to wyszlo w trakcie wypadku z osobami smiertelnymi to tylko petelka i do lasu. Jezeli juz pytasz to sadze ze bez komputera sie nie obejdzie. Jest to nowa konstrukcja wiec nie da rady tego zrobic mechanicznie. Na pewno nie zrobia Ci tego w serwisie Renault.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
w chwili obecnej nie "ściągniesz" ogranicznika prędkosci DXI od lutego na każdą cieżarówke trzeba wyrobić potwierdzenie posiadanai ogranicznika prędkosci które najprawdopodobniej z tego co wiem trzeba bedzie okazywać na każdym przegladzie rejestracyjnym i każdego roku odnawiać.
A do jakiej predkosci pozwala sie rozkrecic ogranicznik???
Jak to do jakiej predkości??? Jak sciagniesz ogranicznik to juz pozniej idziesz tyle ile fabryka dała . My z tata przy Ivecu to i licznik zamykaliśmy: samym ciagnikiem oczywiscie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości