Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma z mojej miejscowości Więc krótko i na temat.
Od nie dawna firma rozrasta się w Scanie 4 które są nie zawodne, ale posiada również solówki.
Tabor firmy.
-3x Scania 114 380 (2 niskie 1 Topline)
-3x Scania 164l 480 Topline.
-2x Mercedes 814 (zielony, niebieski)
-1x Stary LT 1,5 T.
-1x Mercedes Atego (Ten nowy).
-1x Mercedes 814 LK.
Ogółem tutaj na warsztat przyjeżdżają nawet ciężarówki ze Szczecina ;]
Fotka Scanii z Tamtego roku gdy jechałem jeszcze z Ojcem w trasę.
Tu już z nową naczepą i zarejestrowaną na Gdańsk( Fotka z neta)
Heh te proporczyki były na górze szyby Ale gdy Ojciec wsiadł na nią to po prostu ujowo się robiło fotki to przewiesiłem je pod półkę :E Wiszę do dzisiaj. ;]
Scania z LT`kiem
Merce.
814 (w tle 814 z sypialką)
Widziałem chyba jakoś w zeszły piątek auto z tej firmy w Lęborku - chyba ładowało się w Wieneberger a przez Starogard jechałem w ostatni poniedziałek na Świnoujście ze Świdwina i widziałem tylko jakiegoś białego Dafa ze srebrną plandeką. Pozdrawiam chłopaków z moich rodzinnych stron.
Często wożą jakieś cegłówki z Wieneberger`a czy coś takiego. Niestety Dafik nie jest od nas
Jak jechałeś na Świdwin to pewnie firmę widziałeś ? Widać ją od strony Łobza, oraz we wsi jak się jedzie na Świdwin.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 22 gości