Witam założyłem nowy temat bo poprzedni to była porażka.
Zacznę od mojego najnowszego nabytku, mianowicie model z Exclusive Series.
1. Scania R TL refrigerated box semitrailer "Wirtz". Herpa ID 194037.
2. Drugi kupiony ostatnio model jest to składak.
Mercedes Benz Actros LH 02 rigid tractor 3a. Herpa ID 150460; Nooteboom pendular x trailer with jeep dolly. Herpa ID 076258.
Starsze zdjęcia: http://pikus.picturepush.com/album/7057 ... il/2333191
3. Mercedes Benz Actros LH refrigerated box trailer "25th anniversary of DER MASS:STAB / Wirtz". Herpa ID 120920
4. Volvo FH GL XL Jumbo tank semitrailer "Kralowetz" (A). Hepra ID 152921
5. Mercedes Benz Actros LH container-semitrailer "COSCO". Herpa ID 154765
Jutro dorzucę jeszcze zdjęcia reszty moich modeli. Pozdrawiam, Zyziu
Ja padam na kolana przed gabarytem, chyba czas zacząć się bawić w to, bo niektóre modele wyglądają co najmniej powalająco
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 1
Samochód: psujacy sie
Jest tu kilka modeli które mi się podobają mianowicie:Elkor, Vendel, DHL i nie przedstawiony na razie CF i F12. Reszta, zwłaszcza Wirtze nie trafiają w mój gust .
No Zyziu kolekcja bardzo fajna !
Modele masz bardzo fajne. Wszystkie Mi się podobają.
A z Wirtzów to tylko Scanie i Daf XF105. Reszta jakoś do Mnie nie trafia...
18. Mercedes Benz Actros L interchange curtain canvas trailer "Wandt/Solvis". Herpa ID 153539.
19. MAN TGX XXL curtain canvas semitrailer "Wandt/Herpa". Herpa ID 153706.
20. A na koniec najnowszy nabytek. Ósmy model "Franz Wirtz GMBH" w mojej kolekcji. Dzisiaj przyszedł z Niemiec.
Volvo FH GL XL refrigerated box semitrailer "Wirtz". Herpa ID 199322.
Gratis z Scanią i Dafem.
A także rodzinne, ale nie wychodzi w tej pogodzie za ładnie.
Dziękuję za wszelkie komentarze. Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt, Zyziu
NIebieskie modele Scanii, oraz Volva od Wirtza, bardzo ładni się prezentują, chyba jedne z ładniejszych jakie ostatnio widziałem. Bardzo fajna kolekcja tematyczna, gratuluję.
F-ka i wszystko jasne kto jest master A może zamiast szukać oryginalnej naczepy pod scanie kupił być nową biała chłodnie "no name"? To mogło by być takie podwykonastwo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości