Jeżeli długo nie była używana to tak się dzieje psiknij tam wd zacina ci się tam w środku u mnie w manach tez tak się dzieje jak chce właczyć to się nie swieci a jak wyłącze to puźniej się włącza
Kolego u mnie blokada rzeczywiście nie była długo włączana .Ale to było tak że kontrolka sama się zapaliła i czy włączysz czy wyłączysz blokade to i tak się pali.
Ja bym sprawdził czy na pewno tylko sama kontrolka się świeci, czy aby blokada się nie zacięła ( pewnie jest to mało możliwe) ale kontrolka potwierdza stan blokady. Niezależnie od przełącznika kontrolka gaśnie dopiero jak się rozłączy blokada.
kolega dobrze mowi zobacz czy faktycznie blokada jest rozlaczona w moscie bo jak nie to narobi bidy (zmieli most). |Jezeli ci sie sama wlacza to moze byc elektrozawor walniety od blokady!! Ja tak mialem sama blokada sie wlaczala i elektrozawor byl walniety!!
witam, a czy ktos wie moze dlaczego u mnie w dafie 2003 480 wlaczyla sie blokada a nie chce sie wylaczyc? kontrolka wogole nie dziala, ale blokada jest wlaczona i nie chce odbic
ktos pomoze?
pozdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości