Witam
Piszę do Was z olbrzymią prośbą. Ze względu pogody a także finansów, musiałem przełożyć egzaminy na E aż na kwiecień. Piszę do Was z prośbą, wręcz błaganiem: czy ma ktoś jakieś namiary, gdzie mógłbym podjąć pracę na kategorii C? Mieszkam w Szczytnie, w województwie Warmińsko-Mazurskim, mam 28 lat, wykształcenie średnie, KZ ukończona, posiadam kartę do tachografu cyfrowego (karta kierowcy). Nie należe do ludzi szpanujacych czy bezmyślnych, jestem ostrożnym kierowcą, co jako dowód podam - od dwóch lat mam prawo jazdy kategorii B, i ani jednego mandatu, ani jednego zastrzeżenia... Bardzo mi zależy na podjeciu pracy, po pierwszę ze wzgledów finansowych, a po drugie, co ważniejsze, o wiele łatwiej byłoby mi potem przystąpic do egzaminu na E, majac za soba parę miesiecy jazdy na solówce. Bardzo Was proszę - jeśli ktos ma jakieś namiary na firmę, nie ma znaczenia w jakim mieście, podejmę pracę bez szemrania - proszę o kontakt. Nie chcę pracować odwalając co nalezy bez wkładania w to serca - wole zasłużyc na wypłatę, niz ją sobie "wykombinować". Bardzo Was proszę - za każdą informację, kontakt będę niezmiernie wdzieczny.
Z poważaniem:
L
Może nie potrzebnie wtrącam swoje 5gr ale jak widzę że ktoś piszę że nie ma żadnych mandatów punktów to dla mnie wygląda na to, że wcale nie jeździ. A co do kolegi to szukaj gdzieś po hurtowniach itp. wszędzie tam gdzie kierowca nie tylko jeździ ale tez pomaga albo rozładowuje towar.
Saria ... Długi Borek .. kilka km od nas . zanieś spróbuj .. a jak masz ochotę gdzieś dalej to dużo kierowców na solo zawsze potrzebowali w DOBROPLAST za ostrołęką (laskowiec? czy coś takiego)
Saria ... Długi Borek .. kilka km od nas . zanieś spróbuj .. a jak masz ochotę gdzieś dalej to dużo kierowców na solo zawsze potrzebowali w DOBROPLAST za ostrołęką (laskowiec? czy coś takiego)
Tak, Laskowiec. Zaraz za Ostrołęką jak się jedzie w kierunku Łomży.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 31 gości