Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 cze 2012, 10:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4473051
Samochód: VOLVO

Nie wiem czy wybrałem dobry dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie.

Szukałem trochę na forum ale takowego tematu nie znalazłem. Planuję kupić jakiś prosty program do diagnostyki komputerowej ciężarówek. Nie chce wydać 8 czy 12 tysięcy za profesjonalne urządzenie np. Boscha, ma to być proste w obsłudze, a zarazem wydajne. Załóżmy, że chcę wydać na to no ok. 1000 zł, kupię coś za to w miarę porządnego? Chodzi mi głównie, aby odczytywać błędy, kasować je, głównie podstawy. Fajnie by było gdyby jeszcze można było naczepy diagnozować. Jeżeli ktoś pracuje na czymś taki i może polecić to będę bardzo wdzięczny ;) Dodam jeszcze, że mam w miarę wydajnego laptopa więc chyba wystarczy sam interfejs [?].

Post Wysłano: 25 cze 2012, 12:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: midlum

Nie ma programów uniwersalnych a przypisane do konkretnej marki , a nawet te nie są tanie. za tysiąc zł to może ci ktoś spiraci z orginału .

Post Wysłano: 26 cze 2012, 21:03

Każdy producent ma swoje własne programy, może są uniwersalne, nie wiem. Kable urobisz nawet sam, są schematy w necie, spokojnie, możesz też zacząć szukać i znajdziesz wszystko, ostatnio niechcący znalazłem katalogi części Scanii i coś do obsługi Volvo ? Wszystko jest, no. Wystarczą chęci.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]