Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 29 cze 2012, 18:09

Użytkownik

Użytkownik

Witam wszystkich! Forum polecił mi kolega, aby poszukać wśród was osób, które może w jakiś sposób mi pomogą;) Uściślając, jestem młodym tłumaczem języka rosyjskiego i specjalizuję się właśnie w handlu, prawie, ekonomi, transporcie (leksyka). Transportem interesuję się od jakiegoś czasu, zaś z tego powodu dodatkowo rozpocząłem kierunek "Logistyki". Ukończyłem już licencjat z zakresu tłumaczenia j.ros( obecnie mgr) oraz jestem po 1 roku logistyki;)
Do meritum sprawy. Szukam firm, które prowadzą handel z rynkiem wschodnim (kraje rosyjsko języczne, oraz listy przewozowe w j. ros.). Chciałbym zdobyć dodatkowe doświadczenie z zakresu tłumaczenia różnego rodzaju dokumentów, oraz wiedzy spedytorsko - logistycznej. Niestety, ogranicza mnie dojazd (w. Lubelskie, pow. Chełmski), więc chętnie dokonuję tłumaczeń na zamówienie;) Jeżeli jest potrzeba, to posiadam także doświadczenie z zakresu tłumaczenia w biznesie (symultanicznego, konsekutywnego-nie duże, aczkolwiek jestem jeszcze młody:):)

Zapytacie po co wam spamuję, i mówiąc kolokwialnie d**ę zawracam. Szukałem dostępu do firm specjalistycznych, jednak masa pracowników (legitymujących się rzekomym doświadczeniem itp, a w gruncie rzeczy nie posiadająca żadnego wykształcenia) odbija moje CV i telefony, wychodząc z założenia, że nowy w firmie, to na pewno nam nie potrzebny, bo zaraz problemy będa pewnie z takim.

Reasumując: Tłumacze, oraz Logistyk na początku drogi edukacyjnej w tej branży. Bardzo ambitny i komunikatywny. W przypadku wielu usług bardzo niskie ceny, gdyż wolę obecnie zdobyć doświadczenie;) Pzd! Więcej na PW;)

Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ]