Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: iveco eurocargo

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam pewien problem z kierunkowskazem w iveco eurocargo 120 el 22 r.prod. 2011. Mianowicie po włączeniu prawego kierunkowskazu mrugnie kilka razy, po czym przestaje działać , a sygnał dźwiękowy włącza się na stałe. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu mrugnie już tylko raz. Jeśli nie włączę go przez kilkanaście minut znów kilka razy zadziała i sytuacja się powtarza. Problem dotyczy tylko prawej strony. Ktoś ze znajomych zasugerował mi przegrzewanie się żarówki, lecz mnie się wydaje to mało prawdopodobne. Może któryś z kolegów miał podobny problem,bądź przychodzi do głowy jakiś pomysł , proszę o porady. Serdeczne dzięki .

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam miałem kiedyś podobne objawy lecz to było w Iveco EuroStar i problem był w przerywaczu tyle mogę podpowiedzieć z doświadczenia więc pewności nie ma, że u ciebie jest tak samo bo masz dużo nowsze auto ale warto było by to sprawdzić.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: Serwisowy

Przetarta wiązka przy chłodnicy z prawej strony ramy. Zaraz znikną światła mijania, drogowe, p. mgielne itd... Najlepiej zderzak na bok i stać oczywiście na kanale dla wygody podczas naprawy.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]