Kolego musisz wiedzieć, że tylko Scania !!! A Iveco i renowka to nie ciężarówka. DAFy biorą olej i ogólnie to kup KAMA3-a !
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Witam co lepsze Man TGX rocznik 2008-2009 czy Daf 105 w tym samym roczniku (nie na silniku paccara ze wzgledu na cene )
A na jakim innym silniku wychodziły "sto-piątki"? Bo jakoś nie słyszałem, żeby ktoś inny, oprócz Paccar-a (właściciela marki DAF) napędzał pojazdy tej marki i tego modelu.
A może jakieś dokładniejsze dane tych samochodów? Jaka moc silnika, wielkość kabiny, skrzynia automat czy manual, przeznaczenie? "Doradź mi co ja mam na myśli..."
Kup Mercedesa, jak wiadomo Bez Gwiazdy nie ma jazdy! Scania Królowa Szos no i Kto jeździ MANem ten jest na drodze Panem. Myślę, że na podstawie tych powiedzonek powinieneś wybrać najlepsze auto dla Siebie albo taty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości