Chłopcy po załadunku prawie 1000 palet w 40 stopniach nie wygladali za ciekawie ale i tak ich podziwiam.
Po załadunku kierunek Słubice
Fotek rozładunki nie mam bo nie miałem czasu na nie a przy załadunku w Hamburgu nie mogłem wysiasc z auta (ADR), załadowalismy dwa miejsca PMS w Słubicach i jeszcze jakas wioche trosze fotek zrobiłem w Słubicach:
W sumie to niewiele mozna dowiedziec sie z tego opisu ale mysle ze z nastepnej trasy zrobisz wieksza recenzje. Tak szczerze to nie zazdroszcze twojemu tacie tej plandeki. Trzeba sie z nia omeczyc.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
wiem wiem Cheester nie jest to najlepszy opis troszke juz pozapominał z tej trasy ale nastepnym razem bedzie duzo lepiej a co do plandeki to jeszcze nic ale tylko dwie burty i jak przyjdzie bok rozbierac to tragedia deski sie długie i ciezkie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 50 gości