Cytuj:
Powód do zadowolenia masz po przesiadce.
Mogę wiedzieć co robi na zdjęciach biała Masterka na SK? Jak dobrze kojarzę, jest z moich okolic.
Zawsze lepiej niż burtoszmata, jednak mniej czasu się traci, mniej pieprzenia
A jeśli chodzi o Masterkę to jest mój kumpel śmiga nią, raz mieliśmy spota, raz jechaliśmy razem przez spory kawałek, ostatnio też mieliśmy razem jechać ale nie wypaliło
Cytuj:
Bardzo zadbane sprzęty, nie wyglądają na to co mają przejechane.
Pisałeś tam wcześniej, że Iveco też od Was - masz jakieś porównanie - interesuje mnie porównanie awaryjności Francuzów i Włocha.
Wiesz napiszę to ogólnie nie będę się wdawał szczegóły co dokładnie w którym aucie się popsuło, no bo nawet bardzo nie wiem, każdy pilnuje swojego
ale kiedyś pytałem szefa to w skrócie powiedział mi że magnumki lepiej wychodzą jeśli chodzi o awaryjność. Tak z grubsza, to już dwa z trzech stralisów są po generalnym remoncie silnika. A turbiny to już chyba we wszystkich były wymieniane. Ale trzeba też brać pod uwagę jeden aspekt, mój szef kupuje auta używane, wiadomo jak to jest (każdy płacze że laguny to królowa lawet, a moja od dwóch lat mnie nie zawiodła, jeszcze
), dodatkowo mój szef nie boi się kupić mniej zadbanych mechanicznie aut, oczywiście po niższej cenie. Bo potem sam je doprowadza do ładu. Ale często tak nie robi, zazwyczaj szuka już zadbanych ale jak się trafi okazja to wiadomo. Tak w skrócie, to magnumki u nas są mniej awaryjne od iveca
Cytuj:
Czy na jednym ze zdjęć widać w tle zamek w Czchowie?
Przewodnika turystycznego nie wożę ze sobą, ani to też nie sa rejony w których często jestem i zanm, ale google mi podpowiada że to zamek Tropsztyn.
Cytuj:
Wczoraj mijana czarna w Łodzi na Włókniarzy między 17 a 18. Fajnie się prezentuje pozdro
Tak zgadza się ojciec jechał do Pruszkowa na zrzutkę, ja na weekend się ugotowałem u Niemca, nie udało mi się dobić do granicy, bo wszędzie jakieś korki. Wczoraj jak się skończył zakaz ruszyłem i dobiłem do Mszczonowa na BP, gdzie właśnie koczuję do rana a potem na zrzutkę też do Pruszkowa. Pierwszy weekend w trasie w tej firmie odkąd tutaj pracuje.
Cytuj:
To na parkingu przy jeziorze to jest droga 94 na Opole od Częstochowy?
Nie kolego to jest droga 75, jezioro Czchowskie, na odcinku Brzesko - Nowy Sącz