Cześć, przesiadłem się na Scanie i przeszkadza mi słabe oświetlenie wnętrza kabiny lecz to kwestia żarówki, którą zmienię. Po zdjęciu plastiku zobaczyłem wejście na inną żarówkę, jednak to wejście jest inne niż obok - ktoś wie do czego służy i jaką żarówkę można tam wpakować? Nie miałem żadnych na stanie więc nie miałem możliwości spróbowania, a tamta nie pasuje. Z góry dziękuje za pomoc
Samochód: F90 19.362
Fabrycznie tam była nietypowa żarówka o mocy bodaj 15W ty masz chyba zwykła 5W i dlatego taki efekt. Daj 10W albo szukaj tych oryginalnych, drugie gniazdo chyba jest do osobnego przełącznika "lampki do czytania" nie masz przypadkiem takiego przełącznika na drzwiach albo desce?
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Samochód: F90 19.362
Ja sie tez wkurzałem na kiepskie swiatlo w kabinie i walnałem dwa mocne paski diodowe białe od srodka do klapy srodkowego schowka nad szyba, prąd z lampki która jest w tym schowku i teraz mam wyjebongo,swiatło zarąbiste i mało prądu bierze, w ziemie do siedzienia w kabinie jak szybko sie ciemno robi piekna sprawa, koszt z 20 pln?
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 21 gości