Czym spowodowany może być przechył kabiny w tgxie? Ucieka cała kabina włącznie ze zderzakiem na lewą stronę. Różnica między lewą a prawą stroną wynosi ok 1.5 cm mierzone od ziemi do klamek i podobnie ok 1.5 cm mierzone od ziemi dolnej krawędzi reflektora. Mierzone w garażu na płaskiej podłodze także nierówności terenu odrzucam. Przód jest na poduszkach ale patrzyłem, to nie słychać tam nigdzie żeby powietrze uchodziło z poduchy.... Rocznik auta 2011 jest to ciągnik Low Deck.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Ten typ tak ma, to samo miałem w tga na poduszkach .
Mierzone na przednich i tylnych kielicha od poduszek.
Jeszcze jest jedna sprawa czemu z jednej strony tuleja od wahacza jest wycięciem w gumie montowana w pionie a z drugiej strony w poziomie.
Może to ma na to wpływ.
Może dlatego że jest jeden czujnik poziomu z przodu a auto z jednej strony jest cięższe, tłumik, akumulatory i reszta złomu
Coś będzie na rzeczy, bo nie sądzę żeby fabrycznie wychodziły schynięte na jedną stronę.
Ale co to, to ja nie wiem, i sądzę że będzie problem znaleźć przyczynę.
Prędzej się to sprości jakimś polskim sposobem, dystansik pod poduchę lub półresor i może wstanie.
Samochód: orange i grafitowy
pojazdy z poduszkami z przodu mają zawsze jeden czujnik z tyłem różnie bywa ale prawie zawsze sa dwa czujniki.
jak jest coś przechylone na jedna stronę sprawdził bym stabilizator i tuleje wahacza - cudów nie ma - jest luz zawsze będzie pochyło. w ekstremalnych sytuacjach krzywy może być drążek stabilizatora.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość