Pytanie odnośnie aktywności na karcie kierowcy. Jeżeli mój pracodawca, ostatni raz sczytał moją kartę w listopadzie, to będzie widział moją aktywność na karcie teraz, kiedy mam urlop w firmie i możliwość dorobienia sobie w innej firmie?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
A czym ty się przejmujesz? Karta jest twoja, to twoja własność. Nikt nie ma prawa ci mówić, co masz z nią robić, a tymbardziej co robisz na urlopie. Informacja z pierwszej ręki z PiP, że nawet jeżeli podpisujesz kwit o tym, że nie będziesz pracować dla konkurencji, to może sobie tym tyłek podetrzeć. Jedyna przeszkodą jest to, że gdy wrócisz z urlopu to musisz być w pełni dyspozycyjny, bo pracodawca zakłada, że po urlopie masz maksymalny czas pracy. Nie możesz wtedy powiedzieć, że np. nie polecisz na Hiszpanie, bo w poprzednim tygodniu wyjechałeś 54h i braknie ci czasu. Musisz to tak zrobić, abyś miał czas na swoją robotę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość