MOZE TO GłUPIE PYTANIE...ALE
Mam jeszcze dwie partie renault z 95r,Magnum(ciagnik),Major(bdf),obydwa z silnikiem 385.
Mają one kontrolki i przyciski z oznaczeniem: przekreslonego wtrysku paliw...
Co to moze byc...????
u mnie w premium też jest ta kontrolka i też nie bardzo wiem co to oznacza, no ale wydaje mi się że kiedy ona sie świeci to alarmuje o złej jakości paliwa, no ale pewny nie jestem. jutro bede na bazie i zrobię fotkę tego przycisku żeby było jaśniej
Cytuj:
u mnie w premium też jest ta kontrolka i też nie bardzo wiem co to oznacza, no ale wydaje mi się że kiedy ona sie świeci to alarmuje o złej jakości paliwa, no ale pewny nie jestem. jutro bede na bazie i zrobię fotkę tego przycisku żeby było jaśniej
furman, ten tekst o kącie wyprzedzenie jest również do twojego auta. Tą wiadomość mam na podstawie premiumki 385 z roku 96, więc jest to ciągle to samo auto.
Jezdziłem majorem 385 z 97 roku. Po naciśnięciu tego klawisza kontrolka z takim samym oznaczeniem kilka razy mrugała. To ile razy mrugneła miało pokazać na jaką maksymalną prędkość ustawiony jest ogranicznik.
każde auto o masie powyrzej 3,5t ma taki ''hebel'' zazwyczaj w pobiżu akumulatorów
kolego jeśli niewiesz o co chodzi to nie zabieraj głosu
nie jest tu mowa o żadnym "heblu".... przeczytaj dokładnie temat a dopiero później sie wypowiadaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości