GG: 8261240
Cytuj:
Prawdziwym tirowcom deszcz nie przeszkodzi, a ten, jak podaje kilka źródeł, niestety będzie
Cytuj:
Deszcz idzie to zostajemy w domu buheheh...
Ja tylko napisałem, że ma być deszcz. Pogoda Nam imprezy nie zepsuje.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
No ja chciałem tylko napisać że mimo tego że dzisiaj jest piatek 13stego to u mnie sie wszystko dobrze ułożyło, zeszyt z godzinami pracy znalazłem, wolne załatwiłem, po wypłatę jade wieczorem wiec na zlocie sie pojawie na pewno w sobotę rano tzn ok 9-10. A jeszcze mam pytanie czy mógłbym dostac do kogos zorientowanego nr tel żeby sie skontaktować ewentualnie już w KRK gdybyśmy mieli jakieś problemy z trafieniem?
Z góry dzieki.
_________________ Koniec z busiarstwem czas na TIRowanie ;]
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Cytuj:
a co do pogody.. od 2 godzin leje w krakowie ; (
Mnie to tam teoretycznie i praktycznie nie przeszkadza, bo to już zależy kto w jakim celu jedzie do Krk, placu zwiedzał nie będę więc jak dla mnie to i grad może padać i uważam, że to i tak wielu osobą nie popsuje nastroju i imprezy
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości