Własnie kiedyś przepalił mi się bezpiecznik podczas pracy Webasta gdyż zapalniczke i webasto mam pod jededn bezpiecznik podpiety i miałem walnietą ładowarke od telefonu i przepalił się bezpicznik to z webasta straszny dym poleciał i waliło spalenizną naszczęście nic się nie stało webasto działa poprawnie
Mi na wyswietlaczu pokazuje jakis blad F52 i webasto mi nie chodzi, tzn. wlacza sie zaczyna dmuchac i zaraz pokazuje f52 i sie wylacza. Wie ktos o co moze chodzic?
Posiada ktoś może liste z kodami błędów do tego webasto ?? Ponieważ często mi pokazuje błąd f30 i jak zalaczam to przez chwile wlancza sie wentylator i zatrzymuje sie. Czasami dlużej pochodzi i wystepuje blad f40 ? co to za błędy ? wie ktos moze ?
a co oznacza blad E10 bo wlasnie stanolem na pauze i nie chce mi zagadac webasto w scani i myslalem ze znajde gdzies tu pomoc w czym ti szukac usterki ale nic nie widze na dworzu -8 wiec chyba nie zamarzlo??
Orientuje się może ktoś, gdzie dostać sam wyświetlacz, ewentualnie cały sterownik, taki, jak jest montowany w Mercedesie Actrosie pod licznikiem?
Ewentualnie jak i gdzie szukać przyczyny, że Webasto włącza się i grzeje jak oszalałe, a jak już jakimś cudem się wyłączy od temperatury w kabinie to ze stanu "czuwania" nie potrafi znów przejść do grzania.
Gdzie (w której części kabiny) jest montowany czujnik temperatury?
Jeśli macie problemy z Webasto / Eberspacher zapraszam zajmuję się niemal wyłącznie w wadze ciężkiej, odpowiem na forum lub kontakt www.servotherm.pl. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości