1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Każdy kto jeździł pod G(ł)ombem narzekał na P. Mariole. Po zlecenia, czy papierki na Shellu mógł czekać godzinami, dopóki taki kierowca jeden z drugim nie nawrzucali jej mięsa w słuchawkę tak tylko siedziała i objadała się masakryczną ilością pączków.
Za to teraz pracuje na pełnych obrotach, do każdego dzwoni i krzyczy, każdy ją oszukuje i potajemnie przemalowuje żółte kronki na różowo
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Czas odswiezyć trochę temat
Dzisiaj wyjazd o 18 z Gdyni do Degastanu do Miasta Machaczkała w trzy auta dwa tga i biała premiumka
Zabieram z sobą kamerę
Takie tam średnie spalanie na dystansie 3074km na nowym silniku
Cytuj:
Panie Manie, mało coś tych fotek.
Własnie stoje na tamożni w Machaczkale
Zdjęć nie będzie bo niemam gdzie ich zamiescić, ale zato będą filmy z trasy do Machaczkały oraz zaległy film z Kijowa jak znajde czas aby zamiescić je na YT
A ja sobie gniję do rana obok szarego TGA i białej paryżanki w Gdyni
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Cytuj:
A ja sobie gniję do rana obok szarego TGA i białej paryżanki w Gdyni
Co ciebie do Gdyni sprowadziło?
Ja wczoraj o piątej rano wruciłem do domu, dzisiaj mam zamiar walczyć z cieknącą chłodznicą która zaczeła cieknąć w Machaczkale na tamożni
Szary tga dzisiaj jedzie do HH po następną Machaczkałe ja mam ładować na początku pażdziernika Machaczkałe
Na ostatnim zdjęciu to nie jest przypadkiem twój TGA, kiedyś się tu przewinęła mowa o takim volvie jak w ogłoszeniu, a że samochód nie daleko mnie więc pytam z czystej ciekawości http://tablica.pl/oferta/sprzedam-volvo ... f788e89547
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości