1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Jak by nie ja to układ nawożenia tłumika poszedł by w piz*u
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Widziany wczoraj około 19.30. Stałeś na parkingu na obwodnicy Wieruszowa, świeciła się tabliczka Sebo
Dokładnie kolego zgłodniałem trochę
Przy maniusiu nic się nie zmieniło cały czas jeździ buntuje się cały czas adblue po za tym na wykończeniu jest prawe nadkole niskie siodło swoje robi
Naprawiłem blokadę mostu bo zacięty był elektrozawór teraz jestem na etapie zakładania ledowych lampek pomarańczowych po 2 sztuki na bok auta
Po za tym nic się nie dzieje spalanie spadło do 32 litrów pełno pełno
Sebo teraz widzę swoją miłość do F90 oddałeś TGX'owi :E Jak tam żyją eFki bo teraz TGX i TGX
Bo Tgiksu delikatniejszy jutro zapowiada się pełna obsługa wymiana Filtra powietrza, paliwa, adblue, pyłkowego, osuszacza, termostatów i wkładu prawego lusterka bo nie podgrzewa
Do tego polerka podrapanych obudów lusterek i założenie po 2 pomarańczowe obrysy na bok auta myślę że do niedzieli się wyrobię
W zimie wstawałeś jak do niemowlaka, żeby odpalać f90. Zobaczysz i CR w zimowej akcji, będziesz tęsknić za f90.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
pakiet startowy czyli filtr pyłkowy, paliwa, adblue, powietrza, osuszacz i 2 termostaty
Lampki lewa strona już założona
Lampki na prawą stronę kable i rozgałęźnik z odzysku
Jeżeli kupisz zamienniki te lampki i nie będziesz zakładał kostek i rozdzielaczy to zamkniesz się w 100zł. Ja zrobiłem tak jak powinno byc czyli wszystkie kostki i rozdzielacze po zakładałem które kiedyś miałem z odzysku, jeżeli chciałbyś je kupić to są cholernie drogie . Zasilanie pociągnąłem z tylnych lamp a dokładnie 5 cm przed kostka niestety musiałem przeciąć wiązkę żeby podłączyć te dwa kabelki ale nie było innego wyjścia wszystko ładnie zaizolowałem myślę że woda się nie dostanie
Ja też ostatnio ciągnąłem instalacje po 3 obrysy na stronę. Zasilanie wziąłem ze skrzynki akumulatorów, gdzie były dwie kostki, w których prąd był po włączeniu postojowych (Renault). Dalej instalacje rozgałęziłem takimi cudami:
źródło: grafika google.com
Same lampki podłączyłem konektorami 2,8/0,5, w przypadku diodowych wystarczy.
Jeżeli kupisz zamienniki te lampki i nie będziesz zakładał kostek i rozdzielaczy to zamkniesz się w 100zł. Ja zrobiłem tak jak powinno byc czyli wszystkie kostki i rozdzielacze po zakładałem które kiedyś miałem z odzysku, jeżeli chciałbyś je kupić to są cholernie drogie . Zasilanie pociągnąłem z tylnych lamp a dokładnie 5 cm przed kostka niestety musiałem przeciąć wiązkę żeby podłączyć te dwa kabelki ale nie było innego wyjścia wszystko ładnie zaizolowałem myślę że woda się nie dostanie
Seba a może ja Ci podstawię na weekend swoje cudo? Masz już wprawę a ja znając życie wystrzelę akumulatory w powietrze
A więc tak przy maniku nic się nie zmieniło po za tym że przepaliła się harmonijka od wydechu przy wymianie jej stukałem w rurę od intardera żeby obtłuc rdzę i zrobiła się dziura
Nowa rura 820zł netto
Naprawiłem też otwieranie Atrapy gdyż miałem zapieczone linki i żeby otworzyć maskę musiałem ciągnąć za pancerze
Naprawiłem też lewy głośnik w drzwiach strasznie charczał powodem była odklejona membrana teraz mam nagłośnienie że szok
Naprawiłem też lewy głośnik w drzwiach strasznie charczał powodem była odklejona membrana teraz mam nagłośnienie że szok [/quote]
W Krakowie mówiłeś, że nie będziesz robił Ale wtedy już było oporowo
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości