Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 sty 2014, 12:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mam problem z odłączaniem prądu przez auto tzn. mając podłączoną przetwornice i do niej laptopa po jakiś 30min nie mam prądu i muszę np. otworzyć drzwi i prąd wraca znowu na 30min.

W aucie jest jakiś tryb ekonomiczny żeby bateria nie padła? Da się to jakoś wyłączyć/przestawić?

Post Wysłano: 12 sty 2014, 13:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Pewnie masz wersje ADR, na desce masz czerwony klawisz od wyłączenia akumulatorów ??

Post Wysłano: 12 sty 2014, 23:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W naszych autach jest tak samo po okreslonym czasie odcinka, jednak wystarczy nacisnac przycisk od oswietlenia nawet tego nocnego i prad wraca. U mnie jesli chodzi ogrzewanie mam caly czas wszystko aktywne...
Jeszcze jedno, siedzac na fotelu mozna aktywowac prad poprzez wcisniecie lokciem rygielka od zamka lub jesli zamkniete to pociagnac lekko za klamke by rygielek sie ruszyl ale by jeszcze nie otworzyc drzwi, to dla takich dla ktorych za duzo roboty siegnac do klawisza od oswietlenia... :lol:
Takze sa rozne sposoby na to, jednych to denerwuje innym oszczedza baterie.

Post Wysłano: 14 sty 2014, 20:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W naszych autach jest tak samo po okreslonym czasie odcinka, jednak wystarczy nacisnac przycisk od oswietlenia nawet tego nocnego i prad wraca. U mnie jesli chodzi ogrzewanie mam caly czas wszystko aktywne...
Jeszcze jedno, siedzac na fotelu mozna aktywowac prad poprzez wcisniecie lokciem rygielka od zamka lub jesli zamkniete to pociagnac lekko za klamke by rygielek sie ruszyl ale by jeszcze nie otworzyc drzwi, to dla takich dla ktorych za duzo roboty siegnac do klawisza od oswietlenia... :lol:
Takze sa rozne sposoby na to, jednych to denerwuje innym oszczedza baterie.

Fajnie, dziękuje za pomoc! :) Tryb ekonomiczny jest dobrą sprawą, ale czasami denerwuje i dobrze znać jakiś sposób na to :P

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]