Cytuj:
Temat się rozwija i fajnie. Doszło kilka lampek dających dobry efekt, tak zostanie czy auto ojca też przystroicie?
Fetysz jazdy bez rejki jest dla mnie dziwny.
Dziękuje i miło że się podoba, auto Taty zostaje jak jest, nie kręcą go tematy świecidełek
co do tablic, tak często trzeba zderzaki zmieniać że nie ma czasu przykręcać
Żartuje oczywiście
po prostu akurat na zdjęciach ich nie ma i tyle, wypadek przy pracy
Cytuj:
A co w razie kontroli?
Będzie mandat, czy to za lampki, czy za tablice (która i tak aktualnie leży za szybą i nawet jest widoczna
), taki już los jakichkolwiek modyfikacji
Cytuj:
aaa mnie zastanawia co gdzie jak tzn czy sam a jesli tak to jak czy komuś zlecałeś zrobienie leda w lampie na pomarańcz? bo ja bym se z chęcią go zrobił by był mocniejszy i służył jako dzienne tak jak w euro 6
Ogólnie wcześniej w tym temacie pisałem że planuje zreanimować leżące w domu jasne bixenony ze zbitymi szkłami, zrobiłem to sam w jeden weekend i wszystko jest w sumie banalnie proste i gdyby nie schnięcie kleju od początku do końca do ogarnięcia w 3-4 godzinki. Ledy w fh3 i fh4 to zupełnie inna bajka i tak jak koledzy pisali, nie da rady zrobić z nich dziennych. Co do samej wymiany, kupiłem ten wkład co podesłał
nevesu, możesz się odezwać do Marcina z TransShop, mi on to wszystko ogarniał z fakturką i bez kombinacji. Dalej wycinasz z tyłu kapselek na wysokości ledów, wymieniasz ten moduł, z powrotem zakładasz kapselek na jakiś klej i po temacie, ja miałem całość na wierzchu wiec wycinać nie musiałem