Jabson niby w tej wersji poprawione zostały już te nieszczęsne wałki ale za to lubią padać pompy wtryskowe, w moim na szczęście już ktoś chyba ją robił bo ma jakieś żółte znaki na sobie
Te które zaczynają się od B to już Euro4
Mój w porównaniu do innych jest w niezłej kondycji. Ładnie mruczy i nie słychać klekotu typowego dla 2.5. Być może że przebieg który zaraz przekroczy 300 tyś jest oryginalny
Wilk na Masterze owszem byłem nią, trzeba było podejść pogadać
Gdy już procenty weszły do głowy miała namazany nick na tym kurzu xD
Co do dynamiki to naprawdę nie ma na co narzekać ciągnie na każdym biegu tak samo a banan na mordzie niewyobrażalny mimo iż już przywykłem do jej mocy
Ale po przesiadce z zafiry która ma 100 koni mniej to wbijało w siedzenia hahah
Jakoś przedtem nie byłem super nastawiony co do tego samochodu ale w tej chwili mogę polecić go każdemu kto szuka czegoś z dobrym przyśpieszeniem w miarę dobrych pieniądzach
Co więcej zaskoczyło mnie spalanie bo przygotowany byłem na okolice 10 litrów a tutaj najniższe jakie miałem to 6,7 a najwyższe 8.5. W większości tankowań wychodzi w przedziale 7,5-8l przy mojej mało spokojniej jeździe w większości wożeniu dupy po mieście ;D
Piotrek też chciałem taką alfę z tym że 2,4 dwustukonną, niestety za mało w portfelu puki co na taką ;D
Pozdrawiam ;D
edit. Rossi chyba dobrze mówi bo mi za samą akcyzę wyszło 1900 zł i to przy zaniżonej cenie na fakturze ;/
Ze skrzynią to na spokojnie bo 6b manual, wystrzegałem się multi