Cytuj:
koszt 500zł w serwisie jakies pytania to na pw pisz
Cytuj:
wymieniłem czujnik
Cytuj:
Witam Koledzy, mam problem z moim mercem, wyświetla mi się błąd MR 06044 - 69740.
Takich błędów nie ma.
Zaznaczyłem błędy odpowiedzialne za usterkę czujnika położenia wału korbowego, jak i również te, które wyświetlane są przy problemach związanych z pracą turbosprężarki, bo czujnik ciśnienia doładowania to całkowicie inny temat.
Być może ja mam nie właściwą listę błędów. Możesz sobie sam miernikiem sprawdzić czujnik i instalacje do niego, Polecam wykonać ponowny pomiar po solidnym nagrzaniu czujnika opalarką.
Cytuj:
Wpinałem go pod kompa wyświetla uszkodzony czujnik, mechanik powiedział że albo czujnik co jest od góry silnika , albo cięgiełko przy turbo ( koło gruszki), wymieniłem czujnik ,cięgiełka przy turbinie nie ma gruszki też.
Nóż się k*#a w kieszenie otwiera..... Skąd tyś go wyrwał.... Czym on to diagnozował ? W parametrach co pokazywał ?
Ten mechanik, diagnosta nie jest czasem z Żyrardowa? Jest tam koleś który, diagnozował actrosa mp2 przy pomocy kabelka obd2=> USB z allegro. Co jest oczywiście nie możliwe, zwyczajnie palił franka. Szacunek, bo naciągną klienta na 3 takie diagnozy.
Cytuj:
Proszę o pomoc od czego zacząć
Ja bym odkręcił przewód pneumatyczny od siłownika hamulca górskiego.
Pozdrawiam powodzenia.