Witam. Zastanawiam się nad zakupem Volvo FH 480 Euro 3, manual, 2006r. z przebiegiem ok. 700 tys km. które miałoby jeździć po kraju z naczepą wywrotką, moje pytanie dotyczy spalania, mianowicie chodzi mniej więcej ile by wynosiło, jazda pełno-pusto. Pozdrawiam
Aut z tych lat, z przebiegiem poniżej 1mln km nie ma. Albo stały złamane na parkingu ze 3 lata, albo robiły robotę gdzie wszystko dostało ostro w palnik, a kilometrów wychodziło 100 na dzień.
Jeśli to D13A, to przy jeździe pełno/ pusto, trasy 100-200km w jedną stronę, dobry kierowca spojnie mieści się w 30-31. Ale Ty będziesz miał takiego, że wyjdzie 35.
odnośnie przebiegu to taki "kwiatek" ,kolega ma od nowości FHacza , 15 letni, przebieg jak w passacie , 180tkm od nowości nic nie wymieniane. jeździ na własne potrzeby raz w tyg , krótka trasa
Aut z tych lat, z przebiegiem poniżej 1mln km nie ma. Albo stały złamane na parkingu ze 3 lata, albo robiły robotę gdzie wszystko dostało ostro w palnik, a kilometrów wychodziło 100 na dzień.
jak jeździłem za autem (2lata temu) to byłem w firmie która sprzedawała coś około 30szt takie 2006r 440 wsio 1,4-1,9mln później w deleszycach one stały po polerce lakieru trochu podmalowane i na budziku max 1mln
Witam. Zastanawiam się nad zakupem Volvo FH 480 Euro 3, manual, 2006r. z przebiegiem ok. 700 tys km. które miałoby jeździć po kraju z naczepą wywrotką, moje pytanie dotyczy spalania, mianowicie chodzi mniej więcej ile by wynosiło, jazda pełno-pusto. Pozdrawiam
gdzie taki jest do sprzedania moze podzielisz sie informacja
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości