Powiem ze u nich znaczy na hiszpani maja takie coś właśnie często widzę twarz Jezusa bo są oni bardzo wierni ale także są fotki własnych dzieci jak i małżonek.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Dla mnie to troche chore naklejać zdjęcia swoich bliskich na ciężarówkach.Ja osobiście nie chciałbym ,żeby moje zdjęcie było na ciężarówce bliskiej mi osoby.Przecież nie lepiej jest umieścić takie zdjęcie wewnątrz kabiny, gdzie tylko osoby przebywające w kabinie mają możliwość go zobaczenia ,a nie setki przypadkowych osób.Takie jest moje zdanie. Ja bym wolał już nakleić taką typową naklejkę z ładną panią na zewnątrz kabiny ,a w srodku przy sobie miec zdjęcie bliskiej mi osoby.No, ale każdy ma swoj gust.Ja sie jeszcze z takim czymś nie spotkałem.
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
może to swego rodzaju zabezpieczenie przed kradzieżami.
wywieszenie zdjęcia teściowej mogą społszyć złodzieja, zwłaszcza w nocy.
Wiem, nie powinienem, ale po prostu nie mogę nie pogratulować Cyrylowi poczucia humoru. Ten post rozwalił mnie do łez
Chociaż nie wiem, czy widok owej teściowej w lusterku, nie odbijał by się na psychice kierowcy...
Zjeść
A co do naklejek na boku to EK też ma swoją, nie jest to może teściowa czy jakas ładna panie ale jest to swojego rodzaju znak firmowy bardzo dużo firm tak robi
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości